Reviews from Pizzeria Villacidro Leeuwarden

Recent reviews

5.0
Michel Tilma
12 April 2024

Heerlijk pizza's. Bezorging op tijd. Een aanrader

W de vries
12 April 2024
N & A
10 April 2024

Het was weer heerlijk, en super snel bezorgd

E S B
8 April 2024
Ruben
6 April 2024

Ik kreeg een gescheurde pizza beetje jammer.

Hennie
6 April 2024

Vrij vochtig

Steneker
6 April 2024
Annette Fabries Vogelsang
5 April 2024

Lekkere pizza die netjes op tijd werd bezorgd.

Joop de Groot
2 April 2024
R.E. Artz
2 April 2024

Ik bestel regelmatig bij Villacidro. Alles tem de service is goede kwaliteit. Bestellingen worden met zorg bereid. Gelukkig is er in Leeuwarden tenminste nog een echte Italiaanse pizzeria. Rich.

Ellen
1 April 2024

Altijd goed

Wiebe Hoekstra
1 April 2024

Zoals altijd weer top! Goed belegd met verse producten.

H. Kok
31 March 2024

Heerlijke pizza...

buurman Henk!
30 March 2024

🥳 KNETTERLEKKER!!🤩 zoals gewoonlijk! 👍🤠 aan 't aftellen voor zaterdag!🥰🍕

Robert
30 March 2024

Pizza was heerlijk, luchtig en rijkelijk belegd.

Jellie Bakker
28 March 2024

Heerlijk

Monica H.
25 March 2024

Pizza's waren heerlijk en bezorging was supersnel, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Split
24 March 2024

Goed warm en op tijd de heerlijk vers en goed belegde Pizza,s bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Talsma
24 March 2024

Beste pizzeria van Leeuwarden! Ik bestel hier altijd graag. Gister toevallig de pizza zelf opgehaald, vriendelijk personeel en een heerlijke pizza!

Wim
24 March 2024

Lekkere pizza's, warm geleverd. Rijk belegd en niet te gortig met gorgonzola

R Tundo
23 March 2024

De salami vond ik meer lijken en smaken naar de Nederlandse snijworst, vond ik niet lekker, verder was de pizza goed

Jo
23 March 2024

Helaas deze keer minder tevreden dan anders. De bodem vd pizza was wat klef doordat hij niet helemaal gaar was. Waarschijnlijk door de drukte tekort in de oven. Hopelijk is het de volgende keer weer als vanouds.

John
22 March 2024

Pizza smaakte prima, alleen jammer dat jullie hem niet snijden.

Geert Kars
17 March 2024

Erg gemakkelijk bestellen op de overzichtelijke website en een half uurtje later af te halen. Overigens een heerlijke echte Italiaanse pizza 🍕

Rolf
16 March 2024

Beste Pizza's van Nederland. Ik kom al sinds 1999 bij deze prachtige familie die op authentieke Italiaanse wijze hun gerechten en Pizza's bereiden.

Harm Hoogenberg
16 March 2024
Hielkje
15 March 2024

Beide pizza’s waren niet warm. Jammer.

Ciro
15 March 2024

Als je je ogen dicht doet waan je je in Sardinïe. Aanwinst en cultuur voor Liwadden welke behouden mut blieve weest wel.

Reaction from Pizzeria Villacidro

……☺️grazie

Harriet Zomers
15 March 2024
A.W. Cupido
14 March 2024

Super lekker en heel goed van temperatuur

Annette Fabries Vogelsang
13 March 2024

Top bezorging van een top pizza

Jenny
10 March 2024
Tinus
10 March 2024

De bodem was erg taai en niet erg warm jammer net of de pizza te lang in de doos zat waardoor die zo taai was

Doetie
10 March 2024

De pizza was heerlijk rijk belegd..snelle bezorging..Top!!!

T. Offenga
10 March 2024
buurman Henk!
9 March 2024

🥳 wederom SUPERIEUR!!!👍🥳🍕 alweer aan het aftellen tot de volgende! 🤠🤤🥰

Jord
9 March 2024

Heerlijke pizza, vriendelijke bezorger. Altijd goed 🤗

Marco
9 March 2024

niet wat we gewend zijn

Andert
8 March 2024

zoals gewoonlijk heerlijke pizza's en prima op tijd bezorgd

Stefano Pizzi
6 March 2024

Heel lekker pizza. Goed kwaliteit en heel snel bezorging. Mijn complimenten. 👏👏👏🇮🇹🇮🇹🇮🇹❤️

Mark de Jong
5 March 2024
André zalmstra
4 March 2024

Was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ingrid van der haring
4 March 2024

had het idee dat mijn pizza niet helemaal gaar was ei was nog zacht en vond de bodem en rand zacht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

buurman Henk!
2 March 2024

! zoals gewoonlijk & wekelijks; KNETTER LEKKER!!!!🥳🤪😁

Riyo
2 March 2024

Gnocchi gorgonzola is de beste !!

Bram
2 March 2024

Goedemorgen De pizza's waren niet leker ze zijn wel beter geweest Heben jullie soms ander deeg voor de bodem gebruikt en we hadden het idee dat er geen kruiden op zaten we misten wat En daar mee bedoel ik we misten de smaak Voortgaande bestellingen geen problemen

Reaction from Pizzeria Villacidro

Goedemorgen Bram. Wat jammer om te lezen dat het deze niet naar smaak was. Wij gebruiken altijd dezelfde ingrediënten en bakken de pizza’s altijd op dezelfde wijze.Zowel ons deeg, als de rest van de ingrediënten zijn niet door ons veranderd. Hopelijk op een volgende keer, fijn weekend vooralsnog. Met vriendelijke groet, Team Villacidro

Pieter
2 March 2024

Heerl

Annette Fabries Vogelsang
1 March 2024
Merlijn
26 February 2024

Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizzeria Villacidro

Goedemorgen Merlijn. Bedankt voor weer de zoveelste bestelling. Wij zijn blij met uw fijne beoordeling. Tot de volgende keer, goed weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Villacidro

Herman
26 February 2024

Heerlijk rijkelijk belegd En ruim binnen de tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
25 February 2024

Heerlijke Pizza! Duurde alleen wel erg lang (1,5 uur volgens mij) en jammer dat ik niet in mijn eigen Nederlandse taal met de bezorgster kan spreken.

Linda
25 February 2024
Marco
25 February 2024

super

Pascal
25 February 2024

Zeer goed en smakelijk! Als altijd!

Bouke
24 February 2024

Alles was goed

Anoniem
23 February 2024
Bernard Hengst
23 February 2024

Op aan raden, toch hier eens besteld, pizza was top! bestelling niet compleet. de pepers ontbraken, dus net geen vijf steeren

N & A
23 February 2024

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

G.post
22 February 2024

De bezorging was aan de late kant, dat is niet de schuld van de bezorging maar aan ons moeilijke adres.

Joop de Groot
21 February 2024

Hij pakte de actie code niet ?

Karan
21 February 2024
Gjalt
21 February 2024
Jan
19 February 2024

GE WEL DIG!!!!!!

H. Kok
19 February 2024

Heerlijke pizza...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert V.
19 February 2024

Bijzorging prima op tijd, goed warm. Pizza’s erg lekker en voldoende en goed belegd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucas
19 February 2024
Jo
19 February 2024

3 verschillende pizza's bestelt. Ze waren allemaal erg lekker.

Yedema
18 February 2024

Was weer helemaal prima.

Jos
17 February 2024

2 uur gewacht. Beetje lang

Gjalt
17 February 2024
Gino
17 February 2024

Heerlijke pizza weer! 🙏

Sybren
17 February 2024

Altijd de beste pizza. Verse ingrediënten en veel beleg. En altijd op tijd bezorgd. 10/10

Doetie
17 February 2024

Er zat weinig beleg op de pizza..de korst was hard. de bodem taai...weinig smaak..gevraagd de pizza te snijden..ook niet gedaan...Jammer..

Wiebe
16 February 2024

We bestellen hier al jaren onze pizza’s maar zijn nog nooit teleurgesteld.

Annemarije Buurma
15 February 2024

Heerlijk weer en attent!

Auke Iedema
15 February 2024

Top Pizza voor herhaling vatbaar

Steneker
15 February 2024
Inekevis
11 February 2024

Heel tevreden snelle levering en erg lekker.😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk koopal
11 February 2024

NVT het is super goed

Marion
9 February 2024

Heerlijke, warme, goedgevulde pizza!

Jwa
8 February 2024

Heerlijke pizza!! Genieten… wachten duurt lang maar na het eten van de pizza weer vergeten

Elly
8 February 2024
R.Meerbeek
6 February 2024

bijna 2 uur en 30 minuten wachten op de bestelling. ok zondag 18.00 uur bestellen dan hou je rekening met een langere bezorgtijd, maar dit slaat nergens op. ook was de pizza dit keer bleek en weinig smaak. voor ons voorlopig niet meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizzeria Villacidro

Onze excuses voor het lange wachten….

Gerda
5 February 2024

Zoals gewoonlijk was het weer genieten van de overheerlijke pizza's. Het personeel is ook altijd vriendelijk bij Villacidro. Een echte aanrader dus!

Ieteke
4 February 2024
Ruben
4 February 2024

Pizza was lekker, maar de bezorging duurde wel 2 uur. En daar moesten we ook nog achteraan bellen… jammer! Ook al is het druk, laat dat dan even weten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marco Rozendaal
4 February 2024

heerlijke pizza's warm bezorgd en top smaak

M
3 February 2024

Precies wat ik nodig had. Geweldig smakende pizza paesana

Alie
3 February 2024

Heerlijke pizza, lekker doorbakken bodem zoals gevraagd. Pizza was alleen niet meer zo warm.

Wil
3 February 2024
Annemarije
2 February 2024

Heerlijke Italiaanse pizza en top service! Bezorger was ook heel erg vriendelijk, grote glimlach. Ik vroeg om iets extra en wilde daar voor betalen, maar kreeg het van het huis. Echt heel erg bedankt, top service!

Kees
2 February 2024

Netjes !!! Keurig gebakken en warm bezorgd , wat wil een mens nog meer in deze barre tijden !!!

Benny Wiegman
2 February 2024

Zo als altijd was weer geweldig

Henk
2 February 2024

Spaghetti paesana besteld. De bezorging was snel en correct, maar de spaghetti vlak en flauw van smaak. Min of meer smaakloos. Ben zelf aan het bijkruiden gegaan om het lekker te maken. Dat is niet de bedoeling. Jammer.

Jenny
2 February 2024

Lekkere hete pizza met meer dan genoeg beleg en heerlijke bodem

Davey Messak
2 February 2024

Top

Jaimie
2 February 2024

Goede pizza mooie bodem

Annette Fabries Vogelsang
2 February 2024

Heerlijk gegeten van mijn lasagne marinara

Jan Bosma
31 January 2024

Onvoorstelbaar fijne pizza! Ga zo door!

Bram
28 January 2024

Zoals gewoonlijk super lekker Bram